Servidors de Correu

MDAEMON

MDaemon

El servidor de missatgeria MDaemon admet protocols IMAP, SMTP i POP3 i proporciona un rendiment sòlid i és  fàcil d’utilitzar.MDaemon està dissenyat per satisfer les necessitats dels clients empresarials de petites i mitjanes empreses. MDaemon està disponible en diversos idiomes i és compatible amb llistes de correu, filtres de contingut, múltiples dominis, oferint una administració flexible.

WorldClient

El WorldClient de MDaemon (correu electrònic basat en web) és fàcil d’usar i ofereix totes les característiques que necessiten els clients comercials petits i mitjans. Proporciona col·laboració en grup per compartir carpetes de correu electrònic, calendaris amb programació lliure, contactes, llistes de distribució, tasques i notes. Oferir el rendiment del correu de sobretaula des d’on es troba amb el servei d’Internet i un navegador web.

OutlookConnector

Compartiu missatges d’Outlook, calendaris, contactes, llistes de distribució, notes, tasques i més utilitzant MDaemon com a servidor de correu. Utilitzeu les eines familiars d’Outlook sense aprendre una aplicació de grup nou. L’ús compartit del calendari és senzill amb Outlook Connector, amb opcions que van des de la vista només per afegir, canviar i suprimir cites als calendaris dels altres.

SecurityPlus

SecurityPlus per a MDaemon complementa i amplia les característiques de seguretat incorporades del servidor de correu MDaemon, proporcionant un escut per aturar el problema de seguretat abans que comenceu. Al combinar múltiples i potents salvaguardes de seguretat, bloqueja pràcticament tots els perills coneguts i evita la infestació per les noves amenaces. Descarrega i instal·la automàticament actualitzacions per a l’administració de mans lliures. SecurityPlus està disponible en diversos idiomes i protegeix proactivament els usuaris de correu electrònic contra virus, correu brossa, atacs de pesca, programari espia i altres tipus de correu no desitjat i nociu.

INFORMA’T

Posa’t en contacte amb nosaltres trucant al 972 27 16 86, enviant un correu a comercial@introsoft.net o deixant un missatge a la web!